Lépj a céljaidért!

A séta coaching program egy beszélgetés-sorozat, amit azoknak állítottam össze, akik szeretnének kiszakadni a napi rohanásból és információ áradatból.

Először is lassíts. A séta lelassulást kíván.

Teljesen jó helyen tartasz most ott, ahol vagy. Nem véletlenül vagy ott, hanem azért, mert valami fontosat tanulhatsz belőle. Tedd fel magadnak a kérdést: hová tartasz? Ha ezen az úton mész tovább... hová fogsz jutni? Oda, ahova az elején is szerettél volna? 


"Átfutott valaha az agyadon a gondolat: hogy jutottam idáig? Mintha egy labirintusban lennél, teljesen elveszve, és mindez a te hibád, hiszen te fordultál be minden sarkon. Tisztában vagy vele, hogy rengeteg út segíthetett volna rajtad, mert odakintről közben hallod a többieket, akik kijutottak, és mosolyognak, nevetnek. Néha a sövényen át meg is pillantod őket. A leveleken keresztül egy futó alakot. Olyan átkozottul boldognak tűnnek, amiért kijutottak, és nem tudsz rájuk haragudni, csak önmagadra, amiért belőled hiányzik a képesség, amely nekik megadatott, hogy megoldják a rejtélyt. Gondoltál már erre? Vagy csak nekem jutott ez a labirintus?"

Matt Haig

Meghívhatlak egy nyugis beszélgetésre?

Szívesen megállnál egy pillanatra, hogy együtt ránézzünk az utadra? 

Mire megy el az energiád a hétköznapok sodrásában? 

Neked is úgy tűnik néha, hogy mindenki másnak jobb élet jutott? Vagy talán te is azt érzed, hogy a közösségi média csillogó fotói nem az igazat mutatják?


Gyere beszélgetni, ha úgy érzed, hogy valahol szem elől tévesztetted a vezércsillagodat, és szeretnél visszatalálni hozzá.

Gyere, ha nem terápiára, hanem egy megnyugtató és az erősségeidet, sikereidet kereső beszélgetésre lenne szükséged.

Gyere, ha egy jó adag bátorításra van szükséged!

Gyere, ha határozott léptekkel és megújult céltudatossággal szeretnél továbbmenni a Te legjobb életed felé.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.