Céges Angol

Manapság minden cég számára fontos, hogy az alkalmazottak jól beszéljenek idegen nyelveket. Egy nyelvet megtanulni viszont nem elég, hiszen ha valaki nem használja, akkor hamar elkopik, passzívvá válik a tudása. Ráadásul más az, amit az iskolában tanultunk nyelvkönyvekből, és más az, amire a napi munkához szükség van. Ezért nagy segítség a céges nyelvoktatás.

Kik vagyunk?

Nagy tapasztalattal rendelkező nyelvtanárok vagyunk, akik azért fogtunk össze, hogy rugalmasan a cég igényeihez igazodó nyelvtanfolyamokat tartsunk. Előre egyeztetjük a tanfolyam célját, az elvárt eredményeket és az ellenőrző időpontokat is, hogy a fejlődés mérhető legyen. Fontos számunkra, hogy ne csak a tanulók egyénileg, hanem a cég vezetése is megelégedettséggel tapasztalja a kollégák fejlődését. Az órákat online tartjuk, és mivel csapatban dolgozunk, mindig megoldott a helyettesítés. 

Egy tanóra 90 perc, aminek a nagyobb része kommunikatív feladatokból áll.angol nyelvtanítást beszédcentrikus órákkal
olyan tananyagot állítunk össze, ami a cég profiljához illik
ha a munkatársak különböző telephelyeken dolgoznak (esetleg különböző országokban), akkor különösen is hasznos a nyelvóra, hiszen a csoportokban módjuk nyílik az eszmecserére, az egymással való kommunikációra
vállalunk egyéni órát is, de elsősorban akkor, ha azt nem a cég fizeti. Amennyiben a cég fizeti, akkor érdemes a cégnek a Tanulóval előre megegyezni, hogy mivel jár, ha félbehagyja a kurzusát.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!