MI AZ A NYELVTANULÁSI EDZÉSTERV?
Szintfelmérő + célzott tananyag + 4 hetes program = szabadság!!! 

Szintfelmérővel (írásbeli, szóbeli) kezdünk, majd összeírom Neked a fejlesztendő területeket, és egy olyan feladatlapot készítek, amivel begyakorolhatod a nyelvtani tudnivalókat. Ha van egy meghatározott célod (pl. állásinterjú), akkor ahhoz is kapsz tananyagot.

Végeredményként egy olyan 4 hetes terv lesz a kezedben, amiben minden benne van, ami a célodhoz kell, és amit egyedül is végig tudsz csinálni. 


Jelentkezés menete:

Először is töltsd ki az általam küldött szintfelmérőt és kérdőívet. Ez segíteni fog, hogy megfogalmazd a célodat. Ha ezekkel kész vagy, akkor időpontot egyeztetünk és kb 60 percben (online) megbeszéljük, hogy miből áll a személyreszabott programod. Ha lehet, ezt már angolul tartjuk.

Ezután elküldöm az összeállított tananyagodat és a naptárt is, amiben vezetni tudod, hogy mivel hogyan haladsz.

A második beszélgetésre 2 hét múlva kerül sor, amikor azt nézzük meg, hogy mire jutottál. Ez szokott lenni a sikerek megünneplése. Ha mégsem tudtál úgy haladni, ahogy szerettél volna, akkor újratervezünk. ;) 

A 4 hét alatt végig elérsz emailben, ha bármi kérdésed akad, egyszerűen írj nekem.


Kinek szól ez a program?

  • Azoknak, akik saját kedvükre, a saját időbeosztásukhoz igazodva (akár hajnalban vagy éjjel) tanulnának.
  • Azoknak is jó, akik szeretnek egyedül tanulni. Akiknek van elég akaraterejük leülni és végigcsinálni a feladatokat.
  • Jó lehet azoknak is, akik szeretik a kihívásokat és készen állnak megmérkőzni a tegnapi önmagukkal. ;)


Én abban segítek, hogy minél kevesebb időt kelljen töltened a tananyagod keresgélésével. A beszélgetésünk során és a kérdőívben megadott válaszaid alapján egy olyan tervet tudok összeállítani, ami biztosan hasznos és célravezető lesz. Ha kérdésed van, vagy valamihez további ötleteket kérnél, akkor emailben mindvégig elérsz.

Akik ezt a programot választották és hűségesen napról napra végigcsinálták, azok mind elképesztő eredményekről számoltak be. Vannak, akik a Talk.Show nevű csoportos programunkkal kombinálták, hogy legyen szóbeli gyakorlás is hozzá, és azóta nem járnak nyelvtanfolyamra. 


Mennyibe kerül az Edzésterv?

A Terv, ami tartalmazza 

  • a személyreszabott tananyagodat 
  • 2 x 60 perces online konzultációt
  • emailes kapcsolattartást 4 héten keresztül

+  AJÁNDÉK: 1 db ingyenes belépőt a Talk.Show-ra!

Mindez összesen: 14.000 Ft.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!