EGYÉNI Nyelvóra

Nyelvtanulás coaching

Nyelvtanulás coaching

Ahány nyelvtanuló, annyi cél. Neked miért van szükséged az idegen nyelvre?  Számít a gyorsaság és mielőbb letudnád a nyelvtanulást, vagy az segítene, ha csak egyszer-egyszer beszélgetnénk? Örülsz annak, ha csak angolul kommunikálunk, vagy inkább kérnél egy anyanyelvi mentort, akit időnként felhívhatsz, ha kérdésed van? Alább látod a leggyakoribb kéréseket, amikhez már csomagunk is van, de örömmel tervezek Neked egy újat.

NYelvóra hetente

Beszélgessünk mindarról, ami Téged érdekel. Az egyéni óráidon a Te célodhoz és tanulási stílusodhoz válogatom össze a tananyagodat. Emellett megmutatom Neked azt a módszertant, amivel más nyelveket is könnyen elsajátíthatsz. Fontos, hogy legyen egy regény, amit szívesen olvasol. Válaszd ki, mielőtt jelentkezel az első órára. 
ÁRA: 5000 Ft

Nyelvóra plusz+

Mit gondolsz, lehetne olyan a nyelvtanfolyamod, amiben csak az van benne, amire Neked szükséged van? Nincsenek fölösleges tankönyvi szövegek, kitöltendő feladatsorok, hanem csak az, amire valóban szükséged van. Velem csak angolul, a mentoroddal magyarul is kommunikálhatsz. Ez egy izgalmas kihívás profi célokhoz.
Egyéni árajánlatot adunk.

Nyelvvizsga. Most

Nyelvvizsga. Most. programunk célja, hogy felmérjük a nyelvvizsgától való távolságodat, és megtisztítsuk azt a szűrőt, amin keresztül eddig a nyelvvizsgát láttad. Elsősorban azoknak készült a program, akik elfoglaltak, munka mellett készülnek, és a mielőbbi sikeres vizsga a céljuk. A megküldött házikat 24 órán belül javítom, és a magyar nyelvű mentorod is folyamatosan elérhető.
Egyéni árajánlatot adunk.

"Tudni már unalmas. Csak tanulni érdekes." Kosztolányi Dezső


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!