ENGLISH +

Mentorral kísért nyelvtanulás (2 in 1)


Ebben a csomagban nem csak angol, hanem magyar kísérőt is kapsz. Az órákat angolul tartjuk, és minden a te célodról fog szólni. Nincs fölösleges óra, sem unalmas tananyag, sem pedig használhatatlan házik. Célratörő, Rád szabott anyagokat kapsz viszont bőven.

Emellett megkapod az elérhetőségét az én személyes mentoromnak, Hollósi Szonjának, aki ismeri a nyelvtanulás minden zegét-zugát. Ráadásul mindig jókedvű, vicces és brutálisan őszinte. Elképesztő beszélgetéseitek lesznek. A tanulóink szerint Szonja az, akivel minden beszélgetés után le kell ülni átgondolni amiket mondott, mert annyi mindenről van jó meglátása. Hetente egyszer áll majd rendelkezésedre, hogy egy előre egyeztetett időpontban felhív és megkérdezi, hogy hogy haladsz.

Óradíj itt nincsen, hanem a heti egyszeri angolóra, a házi feladatok gyors javítása, és a magyar nyelvű mentorálás van benne a csomag díjában. Az ára: 23 000 Ft.

Mi lesz ennek az eredménye?


Rájössz, hogy mennyi mindent tudsz, és ez nagyon megnyugtató érzés. Rátalálsz az igazi célodra, és lesz is kedved azt megvalósítani
angolból eléred a régóta dédelgetett álmodat, megtalálod magadban a nyelvzsenit, akinek egyáltalán nem probléma külföldiekkel angolul kommunikálni.


Kinek NEM ajánljuk ezt a programot?

Nem mindenkinek való ez a fajta erős, dinamikus haladás. Igyekszünk az elején felmérni, hogy ki az, akinek másik szolgáltatást, vagy másik kollégát ajánlunk. Ha mégis a tanfolyam közben derül ki, hogy valamiért nem tudunk együttműködni, akkor visszaadjuk a kifizetett, de le nem járt órák árát.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!