Mennyire jó lenne, ha minden megfogalmazott célunk, élettervünk mellé odaállna valaki, aki hisz bennünk, támogat, bátorít és segít, ha elakadunk. Ilyen egy jó coach. Nem tanácsokat ad, sokkal inkább a kitűzött célt segít úgy pontosítani, hogy az megtehető léptékű cselekvésekből álljon előtted. 

A segítő beszélgetés egy lehetőség, hogy a problémádra olyan új szempontokat kapj, amikkel könnyen tovább tudsz lépni. Nem terápia, de nem is csak vállveregtés. Ez egy építő együttműködés Érted, hogy fejlődni tudj a saját magad számára kijelölt úton. 

A coaching erőt adó beszélgetés.

Nagy örömmel kísérek másokat az olyan célok felé, amivel teljesebb, örömtelibb lesz az életük. Milyen fontos lenne, hogy mindenki felfedezze, hogy aki magáért tesz, annak a környezete is gyarapodni fog. 


A közös munka során igyekszem hangsúlyt helyezni arra, hogy az Ügyfelem felfedezze a rejtett vagy elfeledett talentumait, belső erőforrásait. Sokszor tapasztalom, hogy a beszélgetés végén azt jelzik vissza, hogy nem is gondolták volna, hogy bennünk A coachnak titoktartási kötelezettsége van, ami segít hogy őszinte beszélgetés születhessen.


A coaching nem terápia. Pszichológiai, mentális vagy neurológiai problémával keresse fel a megfelelő szakembert."Semminek sincsen értelme, ha nem adtam hozzá testemet és lelkemet. Nincsen kaland, ha nem kötelezem el benne magamat.

Miközben a Tejutat figyelik, csillagjósaim éjszakákon át tartó vizsgálódások eredményeképpen felfedezik benne a nagy könyvet, amelynek lapjai oly pompásan ropognak lapozgatás közben…"


Antoine de Saint-Exupéry

Ha Elakadtál valamelyik célod megvalósításával...


Akkor fontos választási lehetőség előtt állsz. Itt maradhatsz és várhatsz, amíg az megoldódik valamitől.


Vagy összpontosítod az erődet és elindulsz, hogy tegyél érte.


Szólj, ha segíthetek.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!