a coaching egy másik nyelv arra, hogy az élet lényegéről beszéljünk

Coaching bármilyen témában

Csak az nem tudja, hogy mennyire értékes a coaching, aki még nem próbálta. Szeretnéd kipróbálni? Egy próbaalkalomra a vendégem vagy, gyere, tapasztald meg, hogy neked mit ad.

Fontos kérdés, hogy

  • Tudod, hogy mit szeretnél a következő egy évben elérni?
  • És mi választ el attól, hogy minden nap tegyél ezért a célodért?
  • Vajon jobban beletennéd magad, ha valaki hetente egyszer felhívna és rákérdezne a haladásodra?

Én azt tapasztalom, hogy én biztosan többet hozok ki magamból, amikor valakinek ígéretet teszek, vagy ha beszámolót kell tartanom. Emiatt gyorsabban, fókuszáltabban haladok. 

A coaching beszélgetés

mindig új erőt, letisztult célokat, új nézőpontokat ad. Mert ez nem vizsga. Nem gond, ha nem haladtál, csak tisztázzuk le, hogy miért és mit tehetsz azután. Te tudod a legjobban, hogy mit kellene tenned, és azt is, hogy miért nem teszed, vagy miért nem olyan intenzitással teszed. A coaching során a nagyobb képre is ránézünk, ami abban segít, hogy te magad megtaláld a válaszokat, és az elakadásra adható mini lépéseket, amikkel kikormányozod az életed hajóját.

Gyere, ha

  • azt érzed, hogy TÖBB van benned, mint amit eddig megmutattál.

  • tudod, hogy mit kellene tenned, de nincs erőd hozzá.

  • elakadtál, és jól jönne egy olyan ember, aki hurrá optimistaként hiszi, hogy Te bármit el tudsz érni, amit csak a fejedbe veszel.

  • nem tudod, miért, de nem úgy halad az életed, ahogy szeretnéd.


A coaching nem terápia. Nem a múltbeli okokat keressük, hanem azokat a megtehető kisebb-nagyobb lépéseket, amit meg tudsz tenni a célodért.

Egy folyamat kb 3 hónap, heti vagy két heti találkozásokkal. Jelenleg a coaching beszélgetéseket online tartom.

ÁRA: 12 000 Ft / alkalom (kb 90 perc)


Sok év tapasztalatával és a legjobb tudásommal segítelek. Az első online beszélgetésre itt tudsz jelentkezni.
Nagyon várom, hogy találkozzunk.

Coaching in English?

Észrevetted, hogy mennyivel egyszerűbben fogalmazunk amikor idegen nyelven beszélünk? A mindent túlagyalóknak különösen is ajánlom, hogy próbálják ki, és fogalmazzák meg a problémájukat más nyelven. 

Ha folyékonyan beszélsz angolul, akkor tartsuk angolul a coaching ülést. 


Coach végzettségeim:

Lemma Coaching (2020), ahol rendszerszemléletű megoldásorientált coachingot tanultam.

Points-of-you (2019): coaching kártyákkal való munka. Nagyon hatékony és kreatív módja a megoldáskeresésnek.

További idegen nyelvű képzések, ahol új eszközöket tanultam: 

  • RUSU (2019 és 2020) német nyelvű önismereti komplex, 1 hónapos intenzív tanfolyam
  • Tony Robbins UPW (2021) angol nyelvű képzés 

Ügyfelek visszajelzései:

"Felsővezetőként dolgozom egy csapatban, és az volt a problémám, hogy míg én elkötelezetten mindent megteszek azért, hogy a cégvezető irányításának megfelelően haladjunk, addig a többi vezető közül néhányan nem tesznek annyit, sőt engem kritizálnak.A coaching ülés egy jó alkalmat adott arra, hogy egyszerűen összefoglaljam a problémát. Ezután más kontextusba helyezve megláttam, hogy más szerepet is választhatnék. Miért kell, hogy én legyek a boxzsák? Rájöttem, hogy egy családi minta miatt állok bele a konfliktusba, habár az már árt az egészségemnek. Köszönöm a coachingot. Segített ebből kilépni és egy sokkal egyszerűbb kommunikációt választani." József
"Jól kérdez és türelmesen megvárja, hogy én jöjjek rá a megoldásra. Még házit is kaptam, ami nagyon tetszett! Azt éreztem, hogy valóban fontos neki a helyzetem, hogy odafigyel. A 60 perc alatt rengeteg mindenre rájöttem… Szuper volt." Angéla
"Nagyon segítő volt az, hogy egyenrangúan, közösen kerestünk lehetséges megoldásokat, és hogy velem mondattad ki, hogy én is engedhetek egy-egy konfliktushelyzetben és a kommunikációra nagyobb hangsúlyt kell tudatosan helyeznem. Köszönöm a lehetőséget!" Attila

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!