Nyelvtanulás + csoportos coaching = műhely

Ha szeretnél tudatosabb nyelvtanulóvá válni, akkor várunk a Nyelvtanulási stratégiák műhely-sorozatunkon. Ezeken a csoportos alkalmakon arról tanulhatsz, hogy onnan, ahol most tartasz, mi a következő lépés. A csoportban kreatív feladatok lesznek és hozzád hasonló nagyszerű nyelvtanulók, akikkel közösen gondolkodhatsz.

Magyarul tartjuk a műhelyt, mert mindenkinek szól, akármilyen nyelven is tanul.A következő workshop-ot vezeti: Boros Katalin

Elmetérkép a nyelvtanulásban? Biztosan hallottál már erről az eszközről, ami a szókincs és a nyelvtan térképezésében rendkívül hasznos. Most a gyakorlatban is kipróbálhatod. 

Első körben magyarul gyakorlunk, aztán pedig meglátjuk, hogy milyen nyelveken tanulnak a csoporttagok és aszerint kisebb csoportokban lehet idegen nyelven is átgondolni, megrajzolni, megbeszélni.

Van kedved egy új módszert megtanulni? Tarts velünk.

A műhely ideje: 2023. május 11. csütörtök 18.00-19.30

Helye: online, zoom-on

Ára: 5000 Ft

A programot magyarul tartjuk. Megköszönöm, ha továbbítod nyelvtanuló ismerőseidnek. 

Boros Katalin vezeti

Boros Katalin vezeti

Elmetérkép a nyelvtanulásban? Biztosan hallottál már erről az eszközről, ami a szókincs és a nyelvtan összerendezésében, megértésében rendkívül hasznos. Most a gyakorlatban is kipróbálhatod.
Kattints a gombra és tarts velünk! Ideje: 2023. május . csütörtök 18.00 órától

Pályer Kriszta vezeti

Pályer Kriszta vezeti

Ideje: május 25.
Milyen a TE hatékony nyelvtanulásod?Mennyire hatékonyan tanulsz idegen nyelveket? Hová tennéd magad egy 1-10 közötti skálán? Szeretnél hatékonyabb lenni? Hozd el nyelvtanulással kapcsolatos dilemmáidat, hogy együtt rá tudjunk nézni, mi az, ami számodra a legjobban működne, hogy ki tudd használni a tavaszi lendületet a változtatáshoz vagy akár az újraindításhoz. 

Dr. Hollósi Szonja vezeti

Dr. Hollósi Szonja vezeti

Ideje: június 8.
Kedves Nyelvtanulók! A szinkronmódszerből hozok nektek ízelítőt erre a kellemes estére. Méghozzá abból a részéből, amit mi, tanárok használunk. Kipróbáljuk közösen a munkatársi tanácsadás forgatókönyvét.Nagy örömmel várom a találkozást. Hozzátok az aktuális kihívást, nehézséget, ami most foglalkoztat benneteket.

Műhely visszajelzések

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.