Talk. Show in Languages: tudnivalók

A Talk.Show – in Languages azoknak szól, akik aktivizálni szeretnék az angol, olasz, francia, német vagy akár japán nyelvtudásukat. Ha már vagytok ketten, akik azonos nyelven beszélgetnétek, akkor nyitunk nektek Zoom szobát.

A programunk ingyenes.

Megköszönjük, ha hívjátok a nyelveket beszélő ismerőseiteket is, hogy bővüljön a csapatunk.

A Zoom applikáció letöltése után az emailben küldött linkre kattintva megnyílik majd a felület, ahol 8 előtt 5 perccel már várunk titeket. A köszöntés után kisebb csoportokban, külön szobákban (Breakout Room) indulhat a beszélgetés. Ha végképp kifogytatok a szóból, de még van időtök, akkor megtehetitek, hogy kiléptek a kiscsoportból (klikk: leave breakout room) és megkéritek a moderátort, hogy tegyen át egy másik csoportba, vagy beszélgettek vele.

A 18-20 perces kiscsoportos beszélgetés után megjelenik egy üzenet, hogy már csak 1 perc van hátra. Ezután a rendszer automatikusan visszatesz mindenkit a közös térbe. Aki késik pár percet, azt utólag is be tudjuk tenni valamelyik szobába, úgyhogy érdemes bekapcsolódni.

A programon fotót is készítünk, amit kizárólag saját célra, a program reklámozására használunk fel. A csoportba való belépéssel ezt a résztvevők elfogadják.


A Talk.Show célja, hogy jó hangulatban, mindenféle idegen nyelven beszélgessünk.

Szeretettel várunk!

Szonja és Kata


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!