Tanulói 

visszajelzések

Göltl Viktor, WHC ügyvezető igazgató

Azért szeretek Veletek tanulni, mert:

- a beszédre helyezitek a hangsúlyt, nem a körmölésre

- az órák témaválasztása teljesen rugalmas, az ókortól a modernkori napjainkig minden előfordul

- a házi feladatok mennyisége és minősége egyénre szabott

- a korszerű informatikai eszközök/ megoldások használata tanóra közben 100%-ig működik (pl tankönyv helyett simán belefér a youtube is)

- a tanórák időbeosztása, szervezése flexibilis

- ha épp autóban vagyok, akkor sem marad el az angolóra, olyan, mint egy hosszú angol telefonhívás

- a tanárnő tanulóorientált hozzáállása, "vevőkezelése" kimagasló minőségű

- a nyelvóra ár-érték aránya teljesen rendben van

Horpácsy Eszter, AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Katatól az első órán olyan segítséget kaptam, amit másnap egy nagyon nehéz vállalati vitában alkalmazni tudtam. Az angolnál szinte fontosabb volt a coaching szemlélet, és egy kis célzás a Transactional Analysis-re, amit az említett nehéz beszélgetésben elő tudtam hívni, és a végén úgy tudtam elbúcsúzni a vezető beosztású kollegámtól, mint egyenrangú fél.  Nagy áttörés volt. Sokszor kis dolgok segítenek, amelyeket magunktól nem látunk: a nyelvtanulásban, az egészséges önérvényesítésben.

Köszönöm, Kata, Szoni!


Csonka Vera, WHC régióvezető

Azért szeretek Katáékkal tanulni, mert minden órán érdekes tananyagról beszélünk. A mindennapi témák mellett nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti kifejezésekre is. Minden óránk jó hangulatban és hasznosan telik, figyelembe veszi Kata az egyéni igényeimet is.


Jüllich Kata, Jüllich Glas Holding Zrt.

10 alkalommal tanultam együtt Katáékkal és azt éreztem, hogy a fókusz valóban azon van, hogy nekem mi a célom és ő hogyan tud a leghatékonyabban támogatni, úgy, hogy közben jól is érezzük magunkat. 100%-ig megkaptam minden segítséget, bíztatást, hasznos linket és gyakorlati tanácsokat mellébeszélés nélkül.  Nemcsak a C1 komplex angol nyelvvizsgát sikerült letennem ilyen rövid idő alatt, hanem a sikerélménynek köszönhetően fellelkesültem, hogy belekezdjek egy új nyelv tanulásába is.Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!