Tanulj örömmel!

Nyelvi coaching magyarul

Ha elsősorban egy kiadós beszélgetésre lenne szükséged, hogy letisztázd a célodat, a motivációdat és a lehetőségeidet, akkor gyere és beszélgessünk magyarul. Ez biztosan jó döntés, hiszen utána sokkal könnyebb lesz tanulni.

Ha túl sok stressz ér, ha nem sikerül jól beosztani az idődet vagy ha még mindig úgy érzed, hogy hiába tanulsz, sosem lesz "elég jó" a nyelvtudásod, akkor is érdemes kipróbálnod a coaching beszélgetést.

Érettségire és vizsga szituációkra való felkészüléshez szívből ajánlom. Tedd le a nyomasztó gondolatokat, és meg fogod látni, hogy még a tanulás is könnyebben megy.

Az ára jelenleg: 12000 Ft / alkalom

Angolóra online


Jöhetsz hétről-hétre egyéni, online órákra, ahol a célodnak megfelelően alakítom az óra tartalmát. Arra számíthatsz, hogy mindig jó hangulatban fogunk dumcsizni, de komoly házikat kapsz. Persze ezek is élvezetesek lesznek. Például sorozatok nézése, naplóírás, online feladatsorok, stb. A kész műveket megküldheted emailben (lefotózva vagy legépelve) és ha az óra előtt egy nappal megkapom, akkor biztosan válaszolok is rá angolul.
Azt szeretném, hogy otthonosan érezd magad. Ne feszélyezzen semmi. Ha nem készítesz házit, akkor sincs tragédia. Az órán mindenképpen szeretettel várlak.


Az ára: 8000 Ft / 60 perc

Teljes tanfolyam, teljesen Rád szabva


Egyéni, speciális igényekre szabott nyelvi tanfolyam. Te mondod a célodat és azt, hogy mikorra szeretnéd elérni, én pedig felmérem a nyelvi szintedet, megvitatom Kollégákkal, majd konkrét árajánlatot teszek a teljes kurzusra. Teszünk bele coaching beszélgetéseket magyarul, és angolórákat (levelezéssel, állandó kapcsolattartással) a Te igényed szerint.
Ilyenből jelenleg maximum 4-et tudok egyszerre vállalni, mert jóval több szervezést igényel, mint az egyéni kurzusok.


Ára: egyéni árajánlatot adok

Extra ajánlat

Csiga-házi

Mikor kaptál utoljára postai levelet? Ismered azt a jóleső érzést, amikor valaki gondolt rád, írt neked és a posta segítségével órákat, napokat utazott azért a borítékod, hogy végül odaérjen hozzád...?

A csiga házi lényege pontosan ez: egy házi feladat, ami a postaládádban landol. Mivel ismerem a célodat, ezért valami olyasmit csomagolok bele, amiről tudom, hogy segítség lesz célodhoz. De hogy mit, az csak a kibontáskor derül ki.

Szeretnél egy szuper meglepetést? Kérj csiga-házit emailben!

Ára: 4500 Ft

Csoportos beszélgetés angolul

 Nekem elhiheted, hogy már minden kifogást hallottam, hogy a tanulóim miért nem jönnek el a csoportos órára. Kezdve a "nem is tudok semmit" és a "meg se merek majd szólalni"-tól a végtelenségig sorolhatnám.

De.

Ha Te nem a kifogásokat keresed, hanem készen állsz, hogy barátságos nyelvtanulótársakkal beszélgess egy jót, akkor ez Neked szól! Meglátod, a kezdeti izgalom után óriási energiát ad a tudat, hogy meg merted ezt lépni. És utána tényleg semmi sem állíthat meg... Se az irodai csevegés, se a vizsgahelyzeteknek nevezett prezentációk. 

Ha van olyan téma, amiről szívesen előadsz a többieknek, akkor azt is jelezd nekem. Mindig örülök, ha ezt is gyakoroljátok és segítek a felkészülésben. Sőt. Súgok is ott helyben, ha elakadnál. De olyan nem lesz. :)

Nos? Van kedved? Gyerünk!!!

Írj emailt és érdeklődj a következő időpontról. Aznap tartjuk, amikor összejön 4 ember egy előre egyeztetett estére.

Az ára: 6000 Ft / fő / 90 perc
Éljetek a lehetőséggel! Bátrak előre! ;)

Visszajelzéseitek:
"Nagyon szépen köszönöm a borítékot, megkaptam. Annyira rég kaptam kézzel írt levelet... az idejét se tudom. És a "meglepetés" szuper. Minden nap olvasom." Tünde
"Viszem magammal mindenhova!!! Kicsit nehéz, de így is belegyömöszölöm a táskámba. :)" Dóri
„Nagyon jó ötlet ez a gyakorlás! Tetszett a csoport felépítése is. Számomra nem volt egyszerű megszólalni, de szívesen csatlakozok legközelebb is." Zsuzsa
„A csoportos angol az életem első olyan "angol órája", amit várok. Félek az angol beszédtől, hogy mi lesz ha nem találom a megfelelő szavakat... de a csoportos óra alkalmait kifejezetten várom. A kiscsoportban segítik egymást, ha elakad valaki valaminek a kifejezésében a másik ítélkezés és kijavítgatás nélkül segíti." Gabi

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!