Tervezz őszre is angolt! +pdf

2023-10-20 14:08:29-kor,Egyéb kategóriában

A bekuckózós őszi hangulathoz jól tud esni a színes ceruzákkal kitölthető, offline, szemet pihentető tervező.

Készítettem egyet angolul, hogy legyen lehetőséged nyugodtan átgondolni, hogy mennyi mindent elértél már idén! Mint a természetnek, neked is mennyi kincsed van, amiket azért kaptál, hogy örülj nekik. :) Ne csak előre rohanj, hanem adj magadnak időt néha megállni és megállapítani, hogy a világ mennyire szép és jó...

Aztán jöhet az előrenézés és a tervezés.


Nekem mindig sokat segít az, ha látom előre, hogy abban a hónapban milyen események várhatók. Milyen tanfolyamra jelentkeztem? Kinek ígértem találkozót? Milyen utazásaim lesznek és konkrétan milyen szakmai konferenciára, eseményre megyek? Amióta rászánom az időt és ezeket összeírom, azóta sokkal nyugodtabban telnek a napok. Tudom, hogy a véges időmbe mi fér bele, mert az előző hónapok ezt konkrétan megmutatták (sokkal kevesebb, mint gondoltam volna:)).

És azt is tudom, hogy mi az, amin nem érdemes görcsölnöm.

Ezeknek a letölthetős füzetkéknek azért vagyok nagy rajongója, mert a tollal, kézírással való kitöltés tudatosítja bennem, hogy mit szeretnék; majd ha később a kezembe kerül, akkor mindig jó emlék. :) Jó látni, hogy ami akkor még csak formálódó célként lebegett előttem.... abból mi lett.


Jöjjön tehát az őszi füzet, itt tudod elérni. ​Ha lehet, angolul tölsd ki és örülj, hogy mennyi szót ismersz már! 

Ha pedig kitöltötted, írd meg, hogy hogy tetszett.

Csodás őszi napokat!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.