Kezdd itt, ha kezdő vagy

"eztpróbáldki" kategóriában

Mivel a legtöbben iskolai keretek között kezdtük a nyelvtanulást, ezért sokszor felnőttként is azt az életérzést keressük. Legyen nyelviskola, legyen tankönyv, legyenek csoporttársak... De ha Te itt vagy, akkor biztosan szívesen gondolkodnál el azon, hogy valójában mire is van szükséged? 
Tovább olvasom »

iTolc nyelvvizsga

"célanyelvvizsga" kategóriában

Személyes véleményem az iTolc nyelvvizsgáról. 
Tovább olvasom »

Porold le a nyelvtudásodat!

"eztpróbáldki" kategóriában

Vajon kinek van könnyebb dolga: aki nulláról kezd nyelvet tanulni, vagy aki már valamennyit tanult, csak elfelejtette? Ha ez utóbbira vállalkoztál, akkor neked szól ez a pár praktikus tennivaló, amivel visszavarázsolhatod a nyelvtudásodat. 
Tovább olvasom »

« Újabb bejegyzések | Régebbi bejegyzések »

Muti, mit tanulsz

Muti, mit tanulsz

Hangoskönyv, e-book, online rádió? Lomb Kató korában a nyelvtanuláshoz még nem volt ennyi tálcán kínált lehetőség, mint manapság. Szóval könnyű dolgunk van.  Néhány kattintással elérjük pont ugyanazokat a könyveket, zenéket, híreket, amiket a tanult nyelvünk országában is hallgatnak. De a legjobb mégis az, hogy választhatsz a legérdekesebb hallgatnivalók közül.  Talán a Harry Pottert hallgatnád oroszul? Vagy a kedvenc üzleti mentorod podcastját németül?  Válogass az érdekességek közül és érezd jól magad tanulás közben. Te mit szeretsz hallgatni, milyen sorozatot nézel és kivel szoktál szóban gyakorolni?
Ha van kedved, töltsd ki a feladatlapot és írd meg a válaszaidat! 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!