Csak a gyakorlás

Hangoskönyv, e-book, online rádió? Lomb Kató korában a nyelvtanuláshoz még nem volt ennyi tálcán kínált lehetőség, mint manapság. Szóval könnyű dolgunk van.  Néhány kattintással elérjük pont ugyanazokat a könyveket, zenéket, híreket, amiket a tanult nyelvünk országában is hallgatnak. De a legjobb mégis az, hogy választhatsz a legérdekesebb hallgatnivalók közül.  Talán a Harry Pottert hallgatnád oroszul? Vagy a kedvenc üzleti mentorod podcastját németül?  Válogass az érdekességek közül és érezd jól magad tanulás közben. Te mit szeretsz hallgatni, milyen sorozatot nézel és kivel szoktál szóban gyakorolni?
Ha van kedved, töltsd ki a feladatlapot és írd meg a válaszaidat! 

Nyelvvizsga előtt

Néha azt szeretném, ha a birkaiskola intézménye mégis létezne... És "ki oda se ballagott..." még jutalmat is kaphatnál. De sajnos nem így van. Azt viszont biztosan tudom, hogy ha odáig eljutottál, hogy a nyelvvizsga napjára készülsz, akkor már sok-sok időt, energiát befektettél a tanulásba. Tudod, hogy milyen feladatokra számíts, és azt is, hogy Te meg tudod ugrani ezt az akadályt. Az eredmény megmutat majd egy pillanatnyi értéket, de amiatt előre igazán felesleges lenne aggódni.  Ha a nyelvvizsga napja közeledik, akkor kattints és töltsd ki a felvidító kérdőívet. Aztán írd meg a vizsga dátumát nekem is, hogy drukkolhassak!

A nyelvtanulás könnyű

2021-08-19 17:20:29-kor

Hangoskönyv, podcast, rádió Lomb Kató korában még nem volt ennyi tálcán kínált lehetőség, mint manapság. Szóval könnyű dolgunk van. Néhány kattintással elérjük pont ugyanazokat a könyveket, zenéket, híreket, amiket a tanult nyelvünk országában is hallgatnak. De a legjobb mégis az, ...
Tovább olvasom »

Nyelvtanulók bevált receptjei

2021-07-15 17:30:14-kor, praktikus tippek kategóriában

Habár sokféle úton-módon meg lehet tanulni egy nyelvet, a jelenlegi óriási kínálatban mégis nehéz választani, hogy hogyan kezdjünk bele? És aztán hogyan tökéletesítsük a tudásunkat? Az alábbiakban három nyelvtanuló bevált praktikáit szedtem össze. Inspiráló, fantasztikus fiatalok következnek.Napl...
Tovább olvasom »

Nyári nyelvtanulás

2021-06-25 12:17:50-kor, praktikus tippek kategóriában

Ezt a bejegyzést itt tudjátok elolvasni. https://skypesuli.hu/blog/olvasas/nyari-kreativ-nyelvtanulas
Tovább olvasom »

« Újabb bejegyzések | Régebbi bejegyzések »

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!