Angoltanulás a célodhoz igazítva

Szeretnél te is úgy váltani magyarról angolra, hogy a szemed sem rebben? Gondoltál már arra, hogy a nyelvtanulással töltött idő lehetne egyszerre kellemes, érdekes és eredményes is?

Sokaktól hallom, hogy ...

 • tanultak már angolul, de ha megszólítja őket egy külföldi, akkor nem mernek válaszolni

 • tanultak már sok féle módszerrel, de még egyik sem jött be. Melyiket ajánlom én?

 • tudják, hogy tudnak angolul, csak ahhoz kellene egy kis bátorság, hogy a céges tárgyaláson is meg merjenek szólalni...


Az angoltudás fejlesztése fontos, de nem mindegy, hogy hogyan. Megértem, ha 

 • Neked is millió más tennivalód is van... talán fontosabb is, mint a nyelvtanulás
 • Elég fárasztó a munkahelyed, nem szeretnél több stresszt az életedbe
 • Arra pláne nincs időd, hogy másokhoz igazodj

A nyelviskolai, csoportos tanfolyamok általános célkitűzései helyett választhatod azt is, hogy a nyelvi coaching felé veszed az irányt. Itt egyedi tananyagot kapsz, alkalmazkodom az időbeosztásodhoz és nem siettetlek semmivel. Sőt. A legtöbbször magadnak válogathatod össze még az órán kívüli (házi) feladataidat is.


A nyelvtanulásba fektetett idő és energia mindig megéri, mert

 • az angoltudás szabadság. Ha tudsz egy nyelvet, akkor nem kell mástól várnod, hogy segítsen eligazodni vagy külföldiekkel beszélgetni.

 • Kikapcsolódás, mert nem tudsz a napi problémáidon agyalni, amíg azon töröd a fejed, hogy mit is fogsz válaszolni a feltett kérdésemre. Tehát teljesen ki kell kapcsolnod az angolóra idejére a "magyar énedet". :)

 • Önismeret és játék amiatt, hogy amit közölni akarsz, azt száz féleképpen lefordíthatod. Te döntesz! Válogathatsz. Maximum ha nem jól mondod, akkor majd visszakérdeznek. 

Szeretettel köszöntelek

Boros Katalin vagyok angol nyelv és irodalom szakos egyetemi diplomával, valamint drámapedagógusi és coach képzésekkel a hátam mögött szívből örülök, hogy angoltanítással segíthetem a tanulókat az angoltudásuk fejlesztésében.


A nyelvek szeretetét tükrözi, hogy  6 nyelvvizsgám van 3 különböző nyelvből, beleértve a német és a francia nyelvet is, amiken keresztül mindig újabb nyelvtanulási módszereket próbáltam ki.

Az elmúlt évek során számtalan tanítási tapasztalatot szereztem, és büszkén látom a tanulóim fejlődését és sikereit. Az általános iskolai tanítástól (20 fős osztály) a kisebb csoportokig; az egyéni online tanítástól a csoportos online órákig mindenféle környezetben arra törekszem, hogy a tanulóknak legyenek kisebb-nagyobb céljaik és azokhoz támogatást kapjanak tőlem. 
 A coach képzés által megszerzett készségeimet és tapasztalataimat arra használom, hogy segítsek minden elérni az álmaikat és fejleszteni angol nyelvtudásukat. 
Ha Te is szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásodat, vagy tanácsra van szükséged az életutadon, akkor számíthatsz rám, szívesen segítek neked is.

Nézz szét a honlapomon és írj, ha bármilyen kérdésed van. Köszönöm, hogy itt vagy, remélem, hamarosan találkozunk!


Tudnivalók az angolórákról

Személyreszabottan, neked készítem

Kíváncsi vagyok a tanulók céljára, és mivel tudom, hogy senkinek sincs arra ideje, hogy mindent megtanuljon, ezért én kiválogatom a tananyagot és mindenből csak annyit hagyok benne, amennyire a célhoz szükség van. A személyre szabott oktatás számomra azt is jelenti, hogy figyelembe veszem az időbeosztásodat (délelőtt, délután és este is jöhetsz órára); a leterheltségedet (szólhatsz, hogy több vagy kevesebb házit szeretnél) és a következő kihívást is, amit szeretnél megugrani. Gyakran készülünk együtt előadásokra, konferenciákra és nem csak az előadások témáját tekintve, de a kapcsolatépítési párbeszédekre is nézünk példákat.

Online tanteremben

Több olyan platformot is használok, ahol profi tananyagokat interaktív módon érnek el a tanulók. Ezért nincs nyomtatott tankönyv és nem kell a munkafüzeti feladatokat nekem megküldeni ellenőrzésre. Ennél sokkal rugalmasabb ez a megoldás, hogy a mobilodon eléred a házi feladatot és a hallgatást, olvasást, szótanulást percek alatt meg tudod csinálni. Az órán tanult szavakhoz, nyelvtani magyarázatokhoz később is hozzáférsz, sőt ki is nyomtathatod és akkor lesz egy teljesen neked írt könyved, munkafüzeted. :)

Kézírás és önbizalom

Habár nagyon szeretem az online, kattintós feladatokat, a füzetre akkor is szükség lesz. A nyelvtanulásban kiemelt szerepe van a kézírásnak. Nem csak azért, mert összehangolja az agyféltekék tevékenységét, hanem azért is mert segít lelassulni. Ráadásul a szavak kiejtése és írásképe sokszor különbözik, amit a legjobb a szavak kerekítésével gyakorolni. Csodás előnye a kézírásnak, hogy nem kell hozzá feltöltött eszköz. Csak egy toll és egy füzet. A kézírásnak kiemelt szerep jut az önbizalom fejlesztésében is. Ha szeretsz naplót írni, ahhoz is adok javaslatot, de ha csak az órai munkát és a házikat írod le, akkor is jó érzéssel fogod látni, hogy milyen hamar betelik a füzet.
Fontosnak tartom azt, hogy minél inkább bevonjalak a tanulási folyamatba, hogy a nyelvtanulás ne csak egy kötelező feladat legyen, hanem olyan tanfolyam, ami valóban Rólad szól. Ahol nem csak a tananyag, hanem a mindennapi életedből származó történetek és élmények is helyet kapnak. Így minden óra különleges és egyedi élménnyé válik. 

A tanóráimon nem tankönyvekből, hanem friss hírekből, érdekes videókból és aktuális témákból merítünk, hogy minden alkalommal új és érdekes tartalmakkal találkozz. Azáltal, hogy a mindennapi élethelyzeteidre, munkád kihívásaira, vagy éppen érdeklődésedre építünk, garantáltan élvezetes és hasznos tanulási élményben lesz részed.

Emellett kabban segítek, hogy hogyan tudod a nyelvtanuláson keresztül fejleszteni magadat, és hogyan építhetsz jobb önképet magadról. A coaching eszközeivel segítek, hogy meglásd és kihasználd a lehetőségeket, hogy sikeresebb legyél a munkádban és hogy örömöt jelentsen a nyelvtanulással töltött idő a mindennapjaidban. Legyen szó kis lépésekről a pozitív hozzáállás kialakításáig, vagy éppen arról, hogy hogyan tudod kiaknázni az élet adta lehetőségeket - én itt vagyok, hogy támogassalak az utadon.

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Flowangol hétről-hétre

Az első beszélgetésen tisztázzuk a célodat, azután megindul a közös munka. Nincs kötelező tananyag és nincsenek határidők sem. Egy gyors helyzet-felmérés után belevágunk általad kijelölt cél megvalósításába. A számodra fontos témákban összeállítok egy egyéni tananyag-tervet de csak rugalmasan. Mi ketten közösen határozzuk meg óráról órára, hogy mi legyen a következő lépés.   A fejlődésed biztosítéka, hogy csupa érdekes tananyagot kapsz. Készen állsz erre? Olvass bővebben a részletekről. 

Super Flow: az intenzív tanfolyam

Felépítettem egy olyan programot is, aminek még konkrétabb a célja, és van határideje. A felkészülésünk 3 hónapon át tart és minden hónapban más kerül fókuszba. Mivel az időd drága, ezt a tanfolyamot kifejezetten azért fejlesztettem ki, hogy gyors eredményt hozzon pontosan a te célodhoz vezessen közelebb. Intenzív, tartalmas és nagyon eredményes kurzus. Érdekelnek a részletek? Kattints a gombra a továbbiakért.

Egyeztessünk időpontot az első, ingyenes beszélgetésre.

De addig is gondold át...

 • Téged mi motivál arra, hogy nagyon jól beszélj angolul?

 • Mi az, amit mindenképpen szeretnél megtanulni?

 • Mi az, amit semmiképpen sem szeretnél az angoltanulásodba?

 • Hogyan tudok neked a legjobban segíteni? Mi az, amit már próbáltál nyelvtanuláshoz és bevált?

 • Mi a legnagyobb akadálya annak, hogy kitartóan végigjárd a nyelvtanulás útját?

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.