Csoportos angoltanulás online


A következő workshop: Igeidők logikája (angol nyelvtan)

Mini-workshop az angol nyelvtanról magyaroknak magyarul. Az összes igeidőt vesszük végig, hogy átlássátok és értsétek a logikáját. Minden elméleti dia után van egy rövid (2-3 mondatos) gyakorlat is. Készíts a kezed ügyébe papírt, ceruzát, hogy le tudd írni.
A workshop felépítése:
Az előadást én tartom 60 percben és felvétel is készül róla.
Ezután a felvételt leállítom és jöhetnek a kérdéseitek.
A végén a felvételt mindenki megkapja, tehát akárhányszor újra tudjátok nézni.


A műhely ideje: 2023. szeptember 28. csütörtök 18.00-19.30

Helye: online, zoom-on

Ára: 3.500 Ft

A programot magyarul tartjuk. Megköszönöm, ha továbbítod nyelvtanuló ismerőseidnek. 

Boros Katalin vezeti

Boros Katalin vezeti

Elmetérkép a nyelvtanulásban? Biztosan hallottál már erről az eszközről, ami a szókincs és a nyelvtan összerendezésében, megértésében rendkívül hasznos. Most a gyakorlatban is kipróbálhatod.
Kattints a gombra és tarts velünk! Ideje: 2023. május . csütörtök 18.00 órától

Pályer Kriszta vezeti

Pályer Kriszta vezeti

Ideje: május 25.
Milyen a TE hatékony nyelvtanulásod?Mennyire hatékonyan tanulsz idegen nyelveket? Hová tennéd magad egy 1-10 közötti skálán? Szeretnél hatékonyabb lenni? Hozd el nyelvtanulással kapcsolatos dilemmáidat, hogy együtt rá tudjunk nézni, mi az, ami számodra a legjobban működne, hogy ki tudd használni a tavaszi lendületet a változtatáshoz vagy akár az újraindításhoz. 

Dr. Hollósi Szonja vezeti

Dr. Hollósi Szonja vezeti

Ideje: június 8.
Kedves Nyelvtanulók! A szinkronmódszerből hozok nektek ízelítőt erre a kellemes estére. Méghozzá abból a részéből, amit mi, tanárok használunk. Kipróbáljuk közösen a munkatársi tanácsadás forgatókönyvét.Nagy örömmel várom a találkozást. Hozzátok az aktuális kihívást, nehézséget, ami most foglalkoztat benneteket.

Műhely visszajelzések

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.