Coaching. Hozd ki magadból a legjobbat.

Belefáradtál a végtelen tennivalóba, a rohanásba, az információ áradatba?


 • Ha úgy érzed, hogy eltértél az álmaidtól... hogy nem vagy a helyeden...

 • Ha belefáradtál a határidőkbe, a kapkodásba és abba, hogy sosincs időd egy kicsit önmagaddal lenni

 • Ha vannak terveid, de túl nagy a káosz körülötted

 • Ha már mindenféle önsegítő könyvet kiolvastál...

Ha szeretnéd valakivel megosztani a gondolataidat, aki ellenvetések és kritikák sorolása nélkül végighallgat, akkor először is szeretettel meghívlak, hogy adj időt magadnak. Ne rohanj még a coaching beszélgetésre sem. 


Hogy vagy? Hogy érzed magad? 

De most komolyan.

Milyen erőforrásaid vannak? Hozd felszínre őket!

Nyelvtanárként mindig is csodálva figyeltem az átalakulást ahogy lassanként elengedik a tanulóim a "nem beszélek angolul" mondatot és lecserélik valami sokkal bátrabbra (pl. "hogy tetszik a konferencia?").

Ebben tudok Neked is segíteni, hogy felfedezd az erősségeidet és azt, hogy mennyi mindenben tudsz változást hozni a mindennapjaidba.

Nem csak a személyiség tesztek, de akár a rendszeres naplóírás is jó tükröt tarthat. Megmutatja, hogy ki is vagy valójában. Neked is volt már olyan érzésed, hogy aznap semmit sem tettél, de amikor felsorolod azt a "semmit", akkor döbbentél rá, hogy milyen rengeteg sok volt az?

Amikor az önismereted erősítésén dolgozol, akkor törekedj arra, hogy rövid visszajelzéseket adj magadnak. Mit tettél aznap? Mennyi kisebb-nagyobb sikert könyvelhetsz el? Aztán ha lehet, beszéld is meg valakivel. 

Az ismétlődő, pozitív visszajelzések rendíthetetlen önbizalmat építenek.


Coaching folyamatok

Nagy célokból megtehető lépések

A szokásépítő coaching folyamat célja, hogy jól tervezd meg a napjaidat, és meg tudd tenni azokat a kisebb lépéseket, amik a Te célodhoz vezetnek. Ha úgy érzed, hogy sokszor másoknak akarsz megfelelni, akkor itt az idő ebből kilépni.  Ez a folyamat 12 héten át tart, 3 online találkozóval egyénileg, csak a Te célodra hangolva.

IKIGAI - japán módszer az életöröm felfedezésére

Minden ember készségek, képességek és értékek egyedi kombinációjával rendelkezik, amelyek összehangolva a kiteljesedés és a céltudatosság érzését hozhatják el. Keressük meg a Te belső erődet, hogy mindig vissza tudj térni hozzá, hogy meríteni tudj belőle.   Ez a program 6 db online vagy személyes találkozót tartalmaz, és egyénileg vagy párban is jöhettek.

Egyéni coaching beszélgetés

Ha egyénileg jönnél saját témát feldolgozni, akkor várlak egy jó beszélgetésre.

Coaching ülést tarthatunk online vagy személyesen (Budapesten) is. Amelyik neked kényelmesebb.


Miután tisztáztuk az együttműködésünk kereteit, utána tisztázzuk, hogy mi felé haladsz és miben kérsz támogatást. Ezután pedig megkezdődik az a folyamat, amiben minden azért van, hogy Te felfedezd önmagad legjobb tulajdonságait, az utat, ami számodra a leginkább célravezető és azokat a dolgokat, amiket rövidebb vagy hosszabb távon meg kell tenned érte. Ez a folyamat van, akinél egy alkalom, van akinél több.

Én maximum 6 hónapig dolgozok együtt Veled. Addigra kellő jártassággal tudni fogod, hogy mi a jó cél számodra és hogyan tudod megvalósítani. 

Ha kéred, akkor a személyiségtípusodat meghatározó, hivatalos tesztet is adok, hogy ilyen módon is kapj visszajelzést.


A közös munkánk során minden számodra hasznos gyakorlatot, gondolatot egy dokumentumba gyűjtjük, amit a végén érdemes lesz jól elmentened, hogy az újabb céljadinál elő tudd venni. Fontosnak tartom, hogy ne csak addig tartson a coaching hatása, amíg együtt dolgozunk, hanem utána is. 

COACHING GARANCIA:

Amennyiben úgy érzed, hogy a 6 hónapos folyamat végére sem sikerült elérned a kitűzött célodat, akkor vállalom, hogy azután is a rendelkezésedre állok, emailes kapcsolattartással kísérlek tovább.


Mennyibe kerül?

Az első kb 30 perces, ismerkedő egyeztetés ingyenes. Azért fontos, hogy a célodat, és azt is tisztázzuk, hogy tudunk-e együtt dolgozni.

A coaching beszélgetés 12 000 Ft és kb 60 perces.

Milyen eszközöket, módszereket használok?

A jó kérdéseken kívül gyakran segítségül hívom:

 • a coach kártyákat (például ezt)

 • a meséket és történeteket

 • rajzolást vagy más egyszerű alkotást (ami nem igényel tőled semmilyen művészi készséget)

 • szokáskövető naplók használatát (online vagy nyomtatott)


Mit tanultam eddig?

A diplomámat angol nyelv és irodalom szakon szereztem a Károli Gáspár Református Egyetemen.

 • Fiatal korom óta foglalkozok önismerettel, önfejlesztéssel
 • Vezettem női csoportot önkéntesként
 • Szinkronmódszer - nyelvi coach képzését végeztem el 2012-ben
 • LEMMA coach-ként végeztem (általános coaching)
 • Theta healing képzések

Több online kurzust is elvégeztem, hogy a coaching tudásomat kiegészítsem. Ezek közül a két legrangosabb: Tony Robbins-féle online képzés; valamint német nyelven Laura Malina Seiler intenzív képzését is teljesítettem. 

A legutóbb (2024 júniusában) azNLP Akadémia Coaching Mesterfogások képzésén vettem részt.

Ha készen állsz a változásta, kérj időpontot az első, ingyenes egyeztetésre.

A coaching nem terápia.

Coaching helyett fordulj szakemberhez, ha pszichés eredetű problémád van.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.