Tervezzünk közösen egy teljes tanfolyamot, teljesen a Te célodhoz

Szívesen tervezek tanfolyamokat a célodhoz főleg azért, mert akkor előre látod, hogy hogyan kell gazdálkodnod az időddel ahhoz, hogy mielőbb sikeresen a végére érj. Minden tanfolyam egyedi, mert van, aki tényleg csak 3 hétig ér rá és van, akinek belefér a 3 hónap is. De ami minden tanfolyamban azonos, az a tervezés menete.Hol tartasz most és hova szeretnél eljutni? 
Beszéljük meg a közelebbi és távolabbi céljaidat az angollal, és azt is, hogy milyen határidők vannak hozzájuk.
A tananyagodba nem csak a készségek fejlesztését célzó hanganyagok, olvasmányok kerülnek, hanem minden olyasmi, amit Te szeretnél tudni. Ettől lesz érdekes igazán!
Időközben van lehetőség módosításra. Ha bármikor úgy érzed, hogy többet is bírnál vagy éppen, hogy túl sok a feladat és nem jut elég időd az angolra... akkor szólj és változtatunk.
A siker garantált! Az előre megbeszélt mérföldköveknél is megállunk ünnepelni, értékelni. Mivel kiszámíthatóan látod a tennivalókat, így sokkal könnyebb fókuszáltan haladni. Kifogások helyett a sikereidről fogunk minden órán beszélgetni. 

Kérj időpontot az ingyenes, 30 perces beszélgetésre amin felvázolod a célodat és együtt megbeszéljük, hogy mi lenne a legjobb útvonal hozzá. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.